Drago Repe

Filmografija

Snemalec
Odmor (1981) TV igra
Olimpiada (1979) TV igra
Balada o jubileju (1977) TV igra
Roke Andreja Podlipnika (1976) TV igra
Poti in stranpoti (1976) TV nadaljevanka
Hude sanje kancelista Jereba (1976) TV igra
Večeri Julijana Stepnika (1975) TV igra
Žrtev umetnosti (1975) TV igra
Hiša Marije Pomočnice (1975) TV igra
Obiski (1975) TV igra
Josipina (1974) TV igra
Nora hiša (1973) TV nadaljevanka
Atentator in kralj (1973) TV igra
Veliki načrt (1973) TV igra
Šola noči (1972) TV igra
Naočnik in očalnik (1971) otroška TV nadaljevanka
Stroj (1970) TV igra
Gluhi mož na meji (1969) TV igra
Mali oglasi (1968) TV nanizanka
Težave z neko generacijo (1968) TV igra
Balada o temi (1967) TV igra
Casanova na dopustu (1966) TV igra
Študentska soba (1964) TV igra
Konec afere (Nogometna pravljica) (1964) TV igra