Sašo Kalan

Filmografija

Avtor glasbe
Rojen za umret (2018) kratki dokumentarni film
Apoptoza (2017) kratki igrani film
Oblikovalec zvoka
Leto opice (2018) igrani
Rojen za umret (2018) kratki dokumentarni film
Martin Krpan (2017) kratki animirani film
Apoptoza (2017) kratki igrani film
Slovenija, Avstralija in jutri ves svet (2017) igrani
Mladi levi: polnost časa (2016) dokumentarni
Vsak pravi pesnik (2014) eksperimentalni
Idila (2014) igrani
Lisica v lisičjem jeziku (2009) kratki animirani film
Dišalo je po jazzu (2007) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Dvorišče (2006) kratki animirani film
Fijaker (2001) kratki risani film