Lenart Vipotnik

Filmografija

Direktor fotografije
Naj ostane med nami (2000) TV igra
Cesta Rocka (1998) kratki dokumentarni TV film
Kdo bo koga (1993) TV nadaljevanka
Zločinci (1987) TV igra
Snemalec
Dosjeji J. K. (1995) TV nadaljevanka
Kdo bo koga (1993) TV nadaljevanka
Zločinci (1987) TV igra
Ljubezni (1984) TV igra
Zorenje in boji mladega Levstika (1984) TV igra
Dež v Piranu (1983) TV igra
Sanjarjenje (1983) TV igra
Ribolov (1981) otroška TV igra
Odmor (1981) TV igra
Tretje življenje (1981) celovečerni igrani TV film
Pomagaj si sam (1979) TV igra
Izsiljevanje (1978) TV igra
Ipavci (1977) TV nadaljevanka
Rudnik je naš (1977) TV igra
Večeri Julijana Stepnika (1975) TV igra
Ob sedmih pod trančo (1975) TV igra
Jugoslavija ekspres (1974) TV igra
Ulica treh rodov (1974) TV igra
Atentator in kralj (1973) TV igra
Nora hiša (1973) TV nadaljevanka