Neven Korda

Zemira Alajbegović Pečovnik in Neven A. Korda se že več kot desetletje ukvarjata z videom. Bila sta člana Škuc-Foruma in ustanovitelja FV videa. Sta avtorja večjega števila glasbenih dokumentarcev, glasbenih spotov (bila sta člana skupine Borghesia), plesnih videov, oddaj o umetnosti in video filmov. Njuni video projekti so bili predstavljeni na številnih mednarodnih festivalih, na katerih sta prejela več nagrad in predvajani na nekaj TV postajah po svetu.

Filmografija

Režiser
Rezine časa (2000) srednjemetražni dokumentarni TV film
Med štirimi stenami (1998) kratki dokumentarni TV film
Staro in novo (1997) kratki art video
Zbiralci peska (1995) kratki art video
Icht (1993) kratki art video
Avtobus (1993) kratki art video
Nestrpnost (1991) kratki art video
Obnova (1983) kratki art video
Socializem (1983) kratki art video
Jugoslovanski sen (1983) kratki art video