Peter Povh

Filmografija

Scenarist
Prince Ki-Ki-Do: Steklofon (2018) animirani
Prince Ki-Ki-Do: Zima (2018) animirani
Prince Ki-Ki-Do: Potres (2018) animirani
Prince Ki-Ki-Do: Prva Pomoč (2018) animirani
Prince Ki-Ki-Do: Trampolin (2018) animirani
Prince Ki-Ki-Do: Skodelica čaja (2018) animirani
Princ Ki-Ki-Do; Balon (2015) animirani
Princ Ki-Ki-Do, Sto nesrečnih gobic (2014) animirani
Princ Ki-Ki-Do, Pošast iz močvirja (2014) animirani
Leteča brata Rusjan (2009) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Bizgeci - denar ali življenje (2008) kratki animirani film
Valček za 4 (2005) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Uničene sanje dr. Franceta Prešerna (2001) kratki dokumentarni film
Legionarjeva pripoved (2000) kratki dokumentarni TV film
Izgubljena formula Janeza Puharja (2000) kratki dokumentarni poljudnoznanstveni film
Prinesite mi glavo Sama Peckinpaha (1998) kratki dokumentarni TV film
Bitka za reko (1997) kratki dokumentarni TV film
Vsako jutro dobro jutro (1983) TV igra