Milan Miloševič

Filmografija

Montažer
Duhec (2012) igrani
Soba 408 (2009) srednjemetražni igrani TV film
Tolažnik (2009) igrani
Hit poletja (2008) celovečerni igrani film
Vaja zbora (2008) celovečerni igrani TV film
Usode (2007) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Vikend paket (2007) kratki igrani film
En dan resnice (2006) srednjemetražni igrani film
Hudičeva kolonija (2006) srednjemetražni dokumentarni TV film
Valček za 4 (2005) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Mati (2002) kratki dokumentarni TV film
Dvojne počitnice (2001) TV nadaljevanka
Obsojena (2000) TV igra
Obrazi iz Marijanišča (2000) kratki dokumentarni TV film
Vrtičkarji (2000) TV nadaljevanka
Gala (1997) TV igra
Igralec (1997) kratki dokumentarni TV film
Poredušov Janoš (1997) TV igra
Večna baletna domačija (1997) kratki dokumentarni TV film
Peter in Petra (1996) kratki igrani film