Mojca Funkl

Filmografija

Nastopajoči
Igram, sem (2018) celovečerni igrani film
Ivan (2017) igrani
Živalski vrt (2015) igrani
Adria Blues (2013) igrani
Niti (2011) igrani
Zmaga ali kako je Maks Bigec zasukal kolo zgodovine (2011) igrani
Moški (2010) neznan
Angela vode: Skriti sponim (2009) celovečerni igrani TV film
Dan v Benetkah (2008) kratki igrani film
Vučko (2007) kratki igrani film
Kratki stiki (2006) celovečerni igrani film
Ljubljana je ljubljena (2005) celovečerni igrani film
Orgazmus (2002) študijski igrani film
Avto (2001) TV etuda
Peta hiša na levi (2000) TV nadaljevanka
Vojna Zvezdič (1999) TV etuda