Miha Mlaker

Rojen 1976 v Mariboru. Leta 1998 se vpiše na AGRFT. MyWay je njegov prvi dokumentarec.

Filmografija

Direktor fotografije
MyWay (2001) študijski dokumentarni film
Montažer
MyWay (2001) študijski dokumentarni film
Režiser
Elektro-Orson (2003) diplomski igrani film
Boš pa mrzlo jedo (2002) študijski igrani film
MyWay (2001) študijski dokumentarni film
Scenarist
Elektro-Orson (2003) diplomski igrani film
Boš pa mrzlo jedo (2002) študijski igrani film
MyWay (2001) študijski dokumentarni film
Snemalec zvoka
V tranzitu (2000) študijski dokumentarni film