Igor Gajič

Rojen leta 1975 v Ljubljani. V mladosti se je ukvarjal s športnim plesom, kasneje tonski mojster. Nekateri izmed njegovih oglaševalskih TV spotov so bili nagrajeni. Leta 1998 se je vpisal na AGRFT, smer Filmska in tv režija.

Filmografija

Montažer
Všečkana (2015) igrani
Interieri (2005) kratki igrani eksperimentalni film
Flašofon (2001) študijski dokumentarni film
Hot dog (2001) študijski igrani film
V tranzitu (2000) študijski dokumentarni film
Žile (2000) študijski igrani film
Oblikovalec zvoka
Orgazmus (2002) študijski igrani film
Tiigra (2001) kratki dokumentarni video
MyWay (2001) študijski dokumentarni film
Režiser
Jaz sem Vinko (2004) diplomski igrani film
Flašofon (2001) študijski dokumentarni film
Hot dog (2001) študijski igrani film
Scenarist
Jaz sem Vinko (2004) diplomski igrani film
Hot dog (2001) študijski igrani film
Flašofon (2001) študijski dokumentarni film
Snemalec zvoka
Poročno potovanje (2006) srednjemetražni dokumentarni TV film
MyWay (2001) študijski dokumentarni film