Mojca Fatur

Filmografija

Nastopajoči
Polsestra (2018) celovečerni igrani film
Moderne Kunst (2017) kratki igrani film
Baron Codelli (2016) igrano dokumentarni
Štiri stvari, ki sem jih želel početi s tabo (2015) igrani
Angela vode: Skriti sponim (2009) celovečerni igrani TV film
Srebrna koža (2009) kratki igrano-animirani film
Lahinja: rečne zgodbe vodnega kroga (2008) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Vučko (2007) kratki igrani film
Odgrobadogroba (2005) celovečerni igrani film
Srce je kos mesa (2003) kratki igrani film
Tišina pred nevihto (2000) študijski igrani film
Cesta (2000) diplomski igrani film
Peta hiša na levi (2000) TV nadaljevanka
Lesi se vrača (2000) kratki igrani film
Krt v vrtcu (1999) TV etuda
V leru (1999) celovečerni igrani film
Veter (1999) TV etuda
Sinhronizacija
Lisica v lisičjem jeziku (2009) kratki animirani film