Miloš Kalusek

Filmografija

Montažer
Tkanje pogledov - Jože Dolmark (2017) celovečerni dokumentarni film
Ivan (2017) igrani
Prvih 10 - Remake (2016) dokumentarni
Dober tek, življenje! (2016) igrani
Impromptu (2015) igrani
Dekleta ne jočejo (2015) igrani
Avtošola (2014) celovečerni igrani film
Sprava (2014) igrani
Priletni parazit ali kdo je Marko Brecelj (2013) dokumentarni
Drevo (2013) igrani
Jutro (2012) igrani
Sto psov (2012) igrani
Srečen za umret (2012) neznan
Arheo (2011) celovečerni igrani film
Circus Fantasticus (2010) celovečerni igrani film
Dom je, kjer si ga skoplješ (2009) kratki igrani film
To je zemlja, brat moj (2009) kratki igrani film
Tristo kosmatih (2008) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Sonja (2007) srednjemetražni igrani film
Vem (2007) kratki igrani film
Na sončni strani Alp (2007) kratki igrani film
Tea (2006) celovečerni igrani film
Ti si jedini gazda ove kuće - Ti si edini gospodar te hiše (2006) kratki igrani film
Nič novega, nič pretiranega (2005) kratki igrani film
Moji materi / A mia madre (2005) študijski igrani film
Pes, ki je umrl ob pravem času (2005) diplomski igrani film
Odgrobadogroba (2005) celovečerni igrani film
Ruševine (2004) celovečerni igrani film
Nemir (2003) celovečerni igrani film
V leru (1999) celovečerni igrani film