Polona Valentinčič

Filmografija

Kostumograf
Gremo mi po svoje (2010) neznan
Hej, tovariši (2006) študijski igrani film
Prezgodaj dva metra spodaj (2006) študijski igrani film
Odgrobadogroba (2005) celovečerni igrani film
Moje male ljubice (2005) srednjemetražni igrani TV film
Pes, ki je umrl ob pravem času (2005) diplomski igrani film
Elektro-Orson (2003) diplomski igrani film
Okno (2002) kratki igrani film
Kruh in mleko (2001) celovečerni igrani film
Kreplje na Krasu (2000) kratki igrani film
V leru (1999) celovečerni igrani film
Kostumografija
Prvih 10 - Remake (2016) dokumentarni
Ljubezen na strehi sveta (2015) igrani
Stopnice (2015) igrani
Božična večerja (2011) igrani
Distorzija (2009) celovečerni igrani TV film
Hit poletja (2008) celovečerni igrani film
Vampir z Gorjancev (2008) celovečerni igrani TV film