Sebastijan Duh

Filmografija

Avtor glasbe
Prebujanja (2018) celovečerni igrani film
Dva Ena (2015) igrani
Besede onkraj vidnega (2011) dokumentarni
Realnost (2008) celovečerni igrani film
L ... kot ljubezen (2007) celovečerni igrani film
Flosarji (2005) dokumentarni
Rop stoletja (1998) diplomski igrani film
Oglas (1998) študijski igrani film
Bil sem Elvis (1997) kratki dokumentarni film
Glasba
Gajin svet (2018) igrani
Svetlo črna (2014) igrani
Izvajalec glasbe
Besede onkraj vidnega (2011) dokumentarni
Oblikovalec zvoka
Prebujanja (2018) celovečerni igrani film
Dva Ena (2015) igrani
Svetlo črna (2014) igrani
Besede onkraj vidnega (2011) dokumentarni
10 let (2010) neznan
Angela vode: Skriti sponim (2009) celovečerni igrani TV film
Zvok
Trenutek vročice – Nastja Bremec & Michal Rynia (2012) igrani