Karin Komljanec

Filmografija

Nastopajoči
Nočna ptica (2016) animirani
Vaje v objemu (2012) igrani
Messi se je poškodoval (2012) igrani
Igra s pari (2009) celovečerni igrani TV film
Estrellita –pesem za domov (2006) celovečerni igrani film
En dan resnice (2006) srednjemetražni igrani film
Gverilci (2006) srednjemetražni igrani TV film
Angoraangora (2005) študijski igrani film
Novi svet (2003) TV nadaljevanka
Na planincah (2003) celovečerni igrani film
Orgazmus (2002) študijski igrani film
Žile (2000) študijski igrani film
Temni angeli usode (1999) celovečerni igrani film
Deklica s frnikulami (1997) kratki dokumentarni film