Vertigo

Filmografija

Koprodukcijska hiša
Ti me nosiš (2015) igrani
Tihotapci identitete (2015) dokumentarni
Pravi človek za kapitalizem (2013) dokumentarni
Klanec do doma (2011) dokumentarni
Državljan Diareja ali Kdo je Tomaž Lavrič (2011) dokumentarni
Sem iz Titovega Velesa (2007) celovečerni igrani film
Delo osvobaja (2004) celovečerni igrani TV film
Prodaja
Delo osvobaja (2004) celovečerni igrani TV film
Producent
Polsestra (2018) celovečerni igrani film
Produkcijska hiša
Krvno maščevanje (2019) dokumentarni
Jaz sem Frenk (2018) celovečerni igrani film
Ne bom več luzerka (2018) celovečerni igrani film
Vsaka dobra zgodba je ljubezenska zgodba (2017) celovečerni dokumentarni film
Meje (2016) dokumentarni
Nočno življenje (2016) igrani
Dom (2015) dokumentarni
Gremo mi po svoje 2 (2013) igrani
Projekt: rak (2013) dokumentarni
Dolge počitnice (2012) dokumentarni
Vaje v objemu (2012) igrani
Krogi (2012) igrani
Ženska, ki si je otrla solze (2012) igrani
Hiša na Jurčkovi (2011) neznan
Stanje šoka (2011) celovečerni igrani film
Oči, a lahko jaz šofiram? (2011) igrani
Aleksandrinke (2011) dokumentarni
Toplo za ta letni čas (2011) eksperimentalni
Lahko noč, gospodična (2011) celovečerni igrani film
Gremo mi po svoje (2010) neznan
Očetova želja (2010) kratki igrani film
Besa (2009) celovečerni igrani film
Slovenka (2009) celovečerni igrani film
Bogdan Grom (2009) srednjemetražni dokumentarni TV film
Volilni molk (2009) kratki igrani film
Za vedno (2008) celovečerni igrani film
Smrt (2008) kratki animirani film
Svet je velik in rešitev se skriva za vogalom (2008) celovečerni igrani film
Every Breath you take (2007) kratki igrani film
Estrellita –pesem za domov (2006) celovečerni igrani film
Delo osvobaja (2004) celovečerni igrani TV film
Nemir (2003) celovečerni igrani film
Oda Prešernu (2001) celovečerni igrani film
Kruh in mleko (2001) celovečerni igrani film
Obrazi iz Marijanišča (2000) kratki dokumentarni TV film
Carpe diem (1997) kratki igrani film
Carmen (1995) celovečerni igrani film