Svetozar Cvetković

Filmografija

Nastopajoči
Prehod (2008) celovečerni igrani film
Ljeto u zlatnoj dolini (2003) celovečerni igrani film
Dezerter (1992) celovečerni igrani film
Srčna dama (1991) celovečerni igrani film
Ječarji (1990) celovečerni igrani film
Gluvi barut (1990) celovečerni igrani film
Na putu za Katangu (1987) celovečerni igrani film
Divlji vetar (1986) celovečerni igrani film
Kako sam sistematski uništen od idiota (1983) celovečerni igrani film
Berlin Kaputt (1981) celovečerni igrani film
Hajduk (1980) celovečerni igrani film