arhivski posnetki

Filmografija

Direktor fotografije
Edvard Kardelj (1980) kratki dokumentarni film
Boris Kidrič (1978) kratki dokumentarni film
Iz pobede u pobedu (1975) kratki dokumentarni film
Tito među nas (1962) kratki dokumentarni propagandni film
Za danas, za sutra (1959) kratki dokumentarni film
Prvi koraki (1959) kratki dokumentarni propagandni film
Od monarhije do republike (1958) kratki dokumentarni film
Posjeti prijatelja (1958) kratki dokumentarni film
Sovjetska parlamentarna delegacija u Jugoslaviji (1956) kratki dokumentarni reportažni film
Proč roke od naše zemlje (1952) kratki dokumentarni propagandni film
Partizanski dokumenti (1951) kratki dokumentarni film
Po sedmih letih (1950) kratki dokumentarni
Študentske igre (1950) kratki dokumentarni reportažni film
Maščujmo in kaznujmo (1946) kratki dokumentarni film
Trst (1946) kratki dokumentarni propagandni film