Vinci Vogue Anžlovar

Rojen 1963. Filmski režiser, scenarist, montažer, avtor glasbe, občasno tudi igralec. Doslej posnel tri celovečerne filme: Babica gre na jug (1991), Oko za oko (1992) in Poker (2001).

Filmografija

Asistent režije
Umetni raj (1990) celovečerni igrani film
Avtor glasbe
Selfie brez retuše (2016) dokumentarni
(A) torzija (2002) kratki igrani film
Poker (2001) celovečerni igrani film
Se(c)kret (2000) kratki igrani film
Lucky Number (1999) kratki igrani film
Cesta v Pekel (1995) študijski igrani film
Babica gre na jug (1991) celovečerni igrani film
Zakaj jih nisem vse postrelil? (1990) študijski igrani film
Izvajalec pesmi
Babica gre na jug (1991) celovečerni igrani film
Montažer
Selfie brez retuše (2016) dokumentarni
Vampir z Gorjancev (2008) celovečerni igrani TV film
Poker (2001) celovečerni igrani film
Se(c)kret (2000) kratki igrani film
Nastopajoči
Poker (2001) celovečerni igrani film
Lucky Number (1999) kratki igrani film
Babica gre na jug (1991) celovečerni igrani film
Usodni telefon (1987) celovečerni igrani film
Producent
Babica gre na jug (1991) celovečerni igrani film
Režiser
Selfie brez retuše (2016) dokumentarni
Vampir z Gorjancev (2008) celovečerni igrani TV film
Poker (2001) celovečerni igrani film
Se(c)kret (2000) kratki igrani film
Lucky Number (1999) kratki igrani film
Oko za oko (1993) celovečerni igrani film
Babica gre na jug (1991) celovečerni igrani film
Janez Pavarotti - pojoča žaba (1990) študijski dokumentarni film
Scenograf
Poker (2001) celovečerni igrani film
Se(c)kret (2000) kratki igrani film
Lucky Number (1999) kratki igrani film
Scenarist
Selfie brez retuše (2016) dokumentarni
Vampir z Gorjancev (2008) celovečerni igrani TV film
Poker (2001) celovečerni igrani film
Se(c)kret (2000) kratki igrani film
Lucky Number (1999) kratki igrani film
Babica gre na jug (1991) celovečerni igrani film
Janez Pavarotti - pojoča žaba (1990) študijski dokumentarni film