Vlado Škafar

Vlado škafar (Murska Sobota, 1969) piše in ustvarja filme. Bil je soustanovitelj in programski vodja Slovenske kinoteke ter ustanovitelj filmskega festivala Kino Otok.

Filmografija

Fotograf
1717 kilometrov poletja 2009 (2010) neznan
Montažer
Mama (2016) igrani
Oča (2010) celovečerni igrani film
Otroci (2008) dokumentarni
Nastopajoči
Odeon (2014) dokumentarni
Režiser
Mama (2016) igrani
Deklica in drevo (2012) neznan
Oča (2010) celovečerni igrani film
Otroci (2008) dokumentarni
Peterka: leto odločitve (2003) celovečerni dokumentarni film
Stari most (1998) kratki dokumentarni film
Scenograf
Oča (2010) celovečerni igrani film
Scenarist
Mama (2016) igrani
Deklica in drevo (2012) neznan
Otroci (2008) dokumentarni
Peterka: leto odločitve (2003) celovečerni dokumentarni film
Stari most (1998) kratki dokumentarni film