Marko A. Mare Kovačič

Filmografija

Direktor fotografije
Letճsss go (2002) kratki animirani film
Glavni animator
Letճsss go (2002) kratki animirani film
Nastopajoči
Cirkus Kansky (1992) študijski dokumentarni film
Režiser
Naprej v preteklost (1995) kratki art video
Žeja (1993) kratki art video
Cirkus Kansky (1993) kratki dokumentarni video
Od Zlatega jabolka do Velikega Mrhovinarja (1993) kratki dokumentarni video
Štirje jezdeci (1993) kratki dokumentarni video
No More Heroes Anymore (1992) kratki art video
Ogledalo pozna skrivnost (1987) kratki art video
Avtoportrait (1986) kratki art video
American dream (1986) kratki art video
Pesem mesa in podoba je beseda postala (1985) kratki art video
Casus Belli (1983) kratki art video
Scenograf
Letճsss go (2002) kratki animirani film
Scenarist
Letճsss go (2002) kratki animirani film