Matjaž Javšnik

Filmografija

Nastopajoči
Košarkar naj bo (2017) igrani
Kekec, tri dni pred poroko (2012) igrani
Trpljenje mladega Igorja (2006) srednjemetražni igrani TV film
Desperado tonic (2004) celovečerni igrani omnibus
Trafika (2003) TV nanizanka
Zadnja večerja (2001) celovečerni igrani film
TV Dober dan (2000) TV nanizanka
V leru (1999) celovečerni igrani film
Kaj bi še rad? (1999) diplomski igrani film
Naprej (1998) kratki igrani film
Producent
Zadnja večerja (2001) celovečerni igrani film
Scenarist
Otok Srce (2005) celovečerni igrani film
Trafika (2003) TV nanizanka