Pia Zemljič

Filmografija

Nastopajoči
Nočno življenje (2016) igrani
Panika (2013) igrani
Vaje v objemu (2012) igrani
Lahko noč, gospodična (2011) celovečerni igrani film
Tolažnik (2009) igrani
Lasje (2008) kratki igrani film
Morje v času mrka (2008) celovečerni igrani film
Petelinji zajtrk (2007) celovečerni igrani film
Vučko (2007) kratki igrani film
Temna stran lune (2006) srednjemetražni igrani TV film
Totalka (2006) kratki igrani film
Kaj pa gospod Bach? (2004) celovečerni igrano-dokumentarni TV film
Varuh meje (2002) celovečerni igrani film
Pod eno streho (2002) TV nanizanka
Zlato srce (2001) študijski igrani film
Sorodne duše (2001) TV etuda
Obletnica (2001) TV etuda
Obsojena (2000) TV igra
Cesta (2000) diplomski igrani film
Kaj bi še rad? (1999) diplomski igrani film
Vojna Zvezdič (1999) TV etuda
Krt v vrtcu (1999) TV etuda