Primož Pirnat

Filmografija

Nastopajoči
Gajin svet (2018) igrani
Jaz sem Frenk (2018) celovečerni igrani film
Prebujanja (2018) celovečerni igrani film
Apoptoza (2017) kratki igrani film
Tunel (2017) kratki igrani film
Martin Krpan (2017) kratki animirani film
Moderne Kunst (2017) kratki igrani film
Nika (2016) igrani
Dobro unovčeno popoldne (2016) kratki igrani film
Zgodbe iz sekreta (2014) igrani
Talenti (2014) igrani
Svetlo črna (2014) igrani
Zapelji me (2013) igrani
Limonada (2012) igrani
Vaje v objemu (2012) igrani
Aleksandrinke (2011) dokumentarni
Zmaga ali kako je Maks Bigec zasukal kolo zgodovine (2011) igrani
Slovenka (2009) celovečerni igrani film
E-pigs (2009) kratki igrano-animirani film
Petelinji zajtrk (2007) celovečerni igrani film
Sonja (2007) srednjemetražni igrani film
Ljubljana (2002) celovečerni igrani film
Rop stoletja (1998) diplomski igrani film
Vivere (1997) študijski igrani film
Črepinjice (1997) diplomski igrani film