Miha Jaramaz

Filmografija

Oblikovalec zvoka
Nahrani me z besedami (2012) neznan
Stvari, ki jih nisva nikoli naredila (2011) igrani
Muzika od Trsta do Trbiža (2010) neznan
Soba 408 (2009) srednjemetražni igrani TV film
Robutanje koruze (2009) kratki igrani film
Vsakdan ni vsak dan (2008) kratki igrani film
Snemalec zvoka
Stvari, ki jih nisva nikoli naredila (2011) igrani
Muzika od Trsta do Trbiža (2010) neznan
Črni bratje (2010) igrani
Orgazmus (2002) študijski igrani film
Pavle (2001) študijski igrani film
Zlato srce (2001) študijski igrani film
Žile (2000) študijski igrani film