Matjaž Jankovič

Filmografija

Montažer
Ljubljana, London, New York (2014) dokumentarni
Vedno mlada Slovenija (2011) dokumentarni
Besede onkraj vidnega (2011) dokumentarni
Zmaga ali kako je Maks Bigec zasukal kolo zgodovine (2011) igrani
Muzika od Trsta do Trbiža (2010) neznan
Polka film (2010) neznan
Šentilj - Spielfeld, mejni prehod, ki ga ni več (2009) srednjemetražni dokumentarni TV film
Igra s pari (2009) celovečerni igrani TV film
Vsakdan ni vsak dan (2008) kratki igrani film
Veter se požvižga (2008) celovečerni igrani film
Prezgodaj dva metra spodaj (2006) študijski igrani film
Tunel upanja (2006) srednjemetražni igrani film
Sretan put Nedime (2005) študijski igrani film
Supermarket (2002) kratki igrani TV film
Trdnjava Evropa (2001) celovečerni igrani film
Steklarski blues (2001) kratki igrani film
Med štirimi stenami (1998) kratki dokumentarni TV film
Urban - skice za portret glasbenika (1998) kratki dokumentarni TV film