Labina Mitevska

Filmografija

Koproducent
Polsestra (2018) celovečerni igrani film
Nočno življenje (2016) igrani
Nastopajoči
Polsestra (2018) celovečerni igrani film
Ženska, ki si je otrla solze (2012) igrani
9:06 (2009) celovečerni igrani film
Sem iz Titovega Velesa (2007) celovečerni igrani film
L ... kot ljubezen (2007) celovečerni igrani film
Izginuli (2005) celovečerni igrani film
Samot???٩ (2000) celovečerni igrani film
Producent
Ženska, ki si je otrla solze (2012) igrani
Sem iz Titovega Velesa (2007) celovečerni igrani film