Emil Cerar

Filmografija

Kostumograf
Ne pozabi dihati (2019) celovečerni igrani film
Igram, sem (2018) celovečerni igrani film
Družinica (2017) igrani
Nedeljsko jutro (2017) kratki igrani film
Dobro unovčeno popoldne (2016) kratki igrani film
Zoran, moj nečak idiot (2013) igrani
Adria Blues (2013) igrani
Drevo (2013) igrani
Nahrani me z besedami (2012) neznan
Hiša na Jurčkovi (2011) neznan
Robutanje koruze (2009) kratki igrani film
Instalacija ljubezni (2007) celovečerni igrani film
1/2 (2006) študijski igrani film
Nič novega, nič pretiranega (2005) kratki igrani film
Delo osvobaja (2004) celovečerni igrani TV film
Child in time (2004) kratki igrani film
Jezni (2000) kratki igrani film
Deklica s frnikulami (1997) kratki dokumentarni film
Kostumografija
Šiška Deluxe (2015) igrani
Stvari, ki jih nisva nikoli naredila (2011) igrani
Nastopajoči
Jaz sem Frenk (2018) celovečerni igrani film
Poslednji dan Rudolfa Nietscheja (2018) kratki igrani film
Psi brezčasja (2015) igrani
Sto psov (2012) igrani
Lovec oblakov (2009) kratki igrano-animirani film
Odgrobadogroba (2005) celovečerni igrani film
Daleč je smrt (2002) TV nanizanka
Porno film (2000) celovečerni igrani film
Stereotip (1997) celovečerni igrani film
Carpe diem (1997) kratki igrani film