Barbara Cerar

Filmografija

Nastopajoči
Zastoj (2019) celovečerni igrani film
Vaja zbora (2008) celovečerni igrani TV film
Dan v Benetkah (2008) kratki igrani film
Zelo preprosta zgodba (2008) kratki igrani film
Pokrajina Št. 2 (2008) celovečerni igrani film
Ko naju več ne bo (2005) diplomski igrani film
Ljubljana je ljubljena (2005) celovečerni igrani film
Jasnovidka (2004) celovečerni igrani TV film
Šelestenje (2002) celovečerni igrani film
Oda Prešernu (2001) celovečerni igrani film
Jezero (2000) diplomski igrani film
Ščetka (1999) študijski igrani film
Ekspres, ekspres (1997) celovečerni igrani film
Triptih Agate Schwarzkobler (1996) celovečerni igrani TV film