Jovan Živanović

Filmografija

Direktor fotografije
Čudna devojka (1962) celovečerni igrani film
Režiser
Kako su se voleli Romeo i Julija (1966) celovečerni igrani film
Čudna devojka (1962) celovečerni igrani film
Te noći (1958) celovečerni igrani film
Zenica (1957) celovečerni igrani film
Vratio se u zavičaj (1955) kratki dokumentarni propagandni film
Požar na selu (1953) kratki igrani propagandni film
Scenograf
Kako su se voleli Romeo i Julija (1966) celovečerni igrani film
Scenarist
Vratio se u zavičaj (1955) kratki dokumentarni propagandni film