Dečo Žgur

Rojen v Mariboru.

Filmografija

Avtor glasbe
Nobeno sonce (1984) celovečerni igrani film
Učna leta izumitelja Polža (1982) celovečerni igrani film
Triglav 200 (1978) kratki dokumentarni film
Mleko (1978) kratki reklamni film
Sreča na vrvici (1977) celovečerni igrani film
Toper Coctail (1976) kratki reklamni film
Vest in pločevina (1974) TV nanizanka
Avtor pesmi
Nobeno sonce (1984) celovečerni igrani film
Učna leta izumitelja Polža (1982) celovečerni igrani film
Sreča na vrvici (1977) celovečerni igrani film