Sebastian Cavazza

Filmografija

Nastopajoči
Izbrisana (2018) celovečerni igrani film
Prebujanja (2018) celovečerni igrani film
Gajin svet (2018) igrani
Martin Krpan (2017) kratki animirani film
Apoptoza (2017) kratki igrani film
Moški ne jočejo (2017) celovečerni igrani film
Nika (2016) igrani
Ti me nosiš (2015) igrani
Dva Ena (2015) igrani
Idila (2014) igrani
Inferno (2014) igrani
Halimina pot (2013) igrani
Nahrani me z besedami (2012) neznan
Jutro (2012) igrani
Prepisani (2011) igrani
Pisma iz Egipta (2010) neznan
Vampir z Gorjancev (2008) celovečerni igrani TV film
L ... kot ljubezen (2007) celovečerni igrani film
Kratki stiki (2006) celovečerni igrani film
Nič novega, nič pretiranega (2005) kratki igrani film
Želim vse (2004) celovečerni igrani TV film
Novi svet (2003) TV nadaljevanka
Jezero (2000) diplomski igrani film
Lesi se vrača (2000) kratki igrani film
Delirium credens (1998) TV etuda
Adrian (1998) kratki igrani film
Balkanska ruleta (1997) kratki igrani film
Črepinjice (1997) diplomski igrani film
Čamčatka (1996) celovečerni igrani TV film
Carmen (1995) celovečerni igrani film
Maruška (1993) študijski igrani film
Triangel (1991) celovečerni igrani film