Milena Zupančič

Rojena na Jesenicah.

Filmografija

Nastopajoči
Panika (2013) igrani
Gremo mi po svoje 2 (2013) igrani
Srečen za umret (2012) neznan
Božična večerja (2011) igrani
Neke druge zgodbe (2010) celovečerni igrani omnibus
Ohcet (2006) kratki igrani film
1/2 (2006) študijski igrani film
Quick View - Toplo-hladno (2005) diplomski igrani film
Na planincah (2003) celovečerni igrani film
Pesnikov portret z dvojnikom (2003) celovečerni igrani film
Felix (1995) celovečerni igrani film
Rojevanje Leara (1993) celovečerni dokumentarni film
Pripovedke iz medenega cvetličnjaka (1991) TV nadaljevanka
Ljubezen po kranjsko (1991) celovečerni igrani TV film
U sredini mojih dana (1988) celovečerni igrani film
Klopka (1988) celovečerni igrani film
Maja in vesoljček (1988) celovečerni igrani film
Bio jednom jedan Sneško (1987) celovečerni igrani film
Moj ata socialistični kulak (1987) celovečerni igrani film
Nasmehi (1987) celovečerni igrani TV film
Mesto (1987) kratki igrani film
Vmesni čas (1986) celovečerni igrani TV film
Christophoros (1985) celovečerni igrani film
Dediščina (1984) celovečerni igrani film
Pejsaži u magli (1984) celovečerni igrani film
Pazi šta radiš (Maturanti) (1984) celovečerni igrani film
Dih (1983) celovečerni igrani film
Igmanski marš (1983) celovečerni igrani film
Dečko koji obećava (1981) celovečerni igrani film
Novinar (1979) celovečerni igrani film
Jolanda - kdo je to? (1979) TV igra
Iskanja (1979) celovečerni igrani film
Draga moja Iza (1979) celovečerni igrani film
Krč (1979) celovečerni igrani film
Vdovstvo Karoline Žašler (1976) celovečerni igrani film
Idealist (1976) celovečerni igrani film
Obiski (1975) TV igra
Strah (1974) celovečerni igrani film
Življenje po vzorcu (1973) kratki igrani film
Cvetje v jeseni (1973) celovečerni igrani film
Čas je zlato (1972) kratki igrani film
Mrtva ladja (1971) celovečerni igrani film
Oxygen (1970) celovečerni igrani film
Onkraj (1970) celovečerni igrani film
Peta zaseda (1968) celovečerni igrani film