Ana Zupančič

Filmografija

Montažer
Kip - Jakov Brdar (2000) kratki dokumentarni TV film
Stereotip (1997) celovečerni igrani film
Moj prijatelj Arnold (1997) kratki igrani TV film
V neizbrisnem spominu (1997) kratki dokumentarni TV film
Junaki petega razreda (1996) TV nadaljevanka
Lojze se je zbudil, kot ponavadi (1995) študijski igrani film
Neme podobe slovenskega filma (1995) kratki dokumentarni film
Strah pred pristajanjem (1995) kratki igrani film
Predsednik (1992) celovečerni igrani TV film
Sejem pripadnosti (1992) kratki igrani film
Primer Feliks Langus ali Kako ujeti svobodo (1991) celovečerni igrani TV film
Enfant terrible (1991) kratki dokumentarni film
P.S. (1988) celovečerni igrani omnibus
Trinajstica (1988) celovečerni igrani TV film
Nekje živi Cenka (1988) celovečerni igrani TV film
Živela svoboda (1987) celovečerni igrani film
Suha veja (1987) kratki igrani TV film
Čisto pravi gusar (1987) celovečerni igrani film
Čas brez pravljic (1986) celovečerni igrani film
Primož Trubar (1985) TV nadaljevanka
Leta odločitve (1984) celovečerni igrani film
Čebelarstvo (1984) kratki dokumentarni informativni film
Kozolec (1983) kratki dokumentarni film
Matej Bor (1983) kratki dokumentarni film
Janez Menart (1982) kratki dokumentarni film
Semenj (1982) kratki dokumentarni film
Pogled v računalnik (1981) kratki dokumentarni učni film
Ribištvo (1980) kratki dokumentarni instruktivni film
Kako nastane avto (1980) kratki dokumentarni instruktivni film
Meblo (1972) kratki dokumentarni propagandni film
Igralec (0) študijski dokumentarni film