Toni Ziherl

Filmografija

Animator
Once Upon a Time (1988) študijski igrani film
Asistent režije
Ljubezen na odoru (1973) celovečerni igrani film
Na klancu (1971) celovečerni igrani film
Montažer
Slovenija, ljubezen moja (1992) kratki dokumentarni film
Poslikane panjske končnice (1989) kratki igrani film
Kres (1985) kratki igrani film
Starati se nežno (1985) kratki igrani film
Doktor (1985) celovečerni igrani film
Rondo (1981) kratki igrani film
Boris Kidrič (1978) kratki dokumentarni film
Baza 20 (1977) kratki dokumentarni film
Lutkarji (1977) kratki dokumentarni film
Srakanjani (1977) kratki dokumentarni film
Mesto za žico (1977) kratki dokumentarni film
Darilo, ki pomeni upanje - dializa (1977) kratki dokumentarni film
Luka Koper 76 (1976) kratki dokumentarni informativni film
Pesem (1976) kratki dokumentarni film
Sarabanda za 17. regiment (1976) kratki dokumentarni film
Med strahom in dolžnostjo (1975) celovečerni igrani film
Razstava gotske plastike na Slovenskem (1974) kratki dokumentarni film o umetnosti
Slike iz galerije (1973) kratki dokumentarni film o umetnosti
Hoja za soncem (1973) kratki dokumentarni športni film