Branko Završan

Filmografija

Nastopajoči
Izbrisana (2018) celovečerni igrani film
Ne bom več luzerka (2018) celovečerni igrani film
Všečkana (2015) igrani
Zora (2014) igrani
Adria Blues (2013) igrani
Razbiti spomini (2012) igrani
Božična večerja (2011) igrani
Prvi dan v službi (2010) igrani
Obisk (2010) kratki igrani film
Osebna prtljaga (2009) celovečerni igrani film
Instalacija ljubezni (2007) celovečerni igrani film
Talec (2006) celovečerni igrani film
Interieri (2005) kratki igrani eksperimentalni film
Novi svet (2003) TV nadaljevanka
Pesnikov portret z dvojnikom (2003) celovečerni igrani film
Selitev (2002) študijski igrani film
No Man's Land (2001) celovečerni igrani film
Barabe! (2001) celovečerni igrani film
Delirium credens (1998) TV etuda
Patriot (1998) celovečerni igrani film
Radio.doc (1995) celovečerni igrani TV film
Rabljeva freska (1995) celovečerni igrani film
Morana (1993) celovečerni igrani film
Zrakoplov (1993) celovečerni igrani film
Triangel (1991) celovečerni igrani film
Naš človek (1985) celovečerni igrani film
Ljubezen (1984) celovečerni igrani film
Nobeno sonce (1984) celovečerni igrani film