Evgen Car

Rojen v Dobrovniku.

Filmografija

Nastopajoči
Busker (2014) kratki igrani film
Srečen za umret (2012) neznan
Vučko (2007) kratki igrani film
Poredušov Janoš (1997) TV igra
Živela svoboda (1987) celovečerni igrani film
Christophoros (1985) celovečerni igrani film
Veselo gostivanje (1984) celovečerni igrani film
Nobeno sonce (1984) celovečerni igrani film
Rdeči boogie ali Kaj ti je deklica (1982) celovečerni igrani film
Peta zaseda (1968) celovečerni igrani film
Scenarist
Poredušov Janoš (1997) TV igra