Jan Zakonjšek

Filmografija

Asistent režije
Maja in vesoljček (1988) celovečerni igrani film
Trije prispevki k slovenski blaznosti (1983) celovečerni igrani film
Režiser
Do vrha in nazaj (2015) dokumentarni
Prihajam iz Gaze (2010) neznan
Lesi se vrača (2000) kratki igrani film
Irena (Portret flavtistke Irene Grafenauer) (1997) kratki dokumentarni TV film
Bonboniera (1995) kratki igrani TV film
Preludij poletju (1992) kratki baletni TV film
Primer Vladimirja Pavlina (1988) študijski igrani film
Godzila (1985) študijski igrani film
Srp (1984) študijski dokumentarni film
Scenarist
Do vrha in nazaj (2015) dokumentarni
Lesi se vrača (2000) kratki igrani film
Irena (Portret flavtistke Irene Grafenauer) (1997) kratki dokumentarni TV film
Bonboniera (1995) kratki igrani TV film
Primer Vladimirja Pavlina (1988) študijski igrani film
Godzila (1985) študijski igrani film
Srp (1984) študijski dokumentarni film