Miranda Caharija

Rojena v Santa Croce (Sv. Križu) pri Trstu (Italija).

Filmografija

Nastopajoči
Nahrani me z besedami (2012) neznan
Piran - Pirano (2010) celovečerni igrani film
Obleka (2006) študijski igrani film
Moji materi / A mia madre (2005) študijski igrani film
Outsider (1996) celovečerni igrani film
Radio.doc (1995) celovečerni igrani TV film
Vaški učitelj (1993) kratki igrani TV film
Veter v mreži (1989) celovečerni igrani film
Naš človek (1985) celovečerni igrani film
Eva (1983) celovečerni igrani film
Ubij me nežno (1979) celovečerni igrani film
Vdovstvo Karoline Žašler (1976) celovečerni igrani film
Hotel Rododendron (1976) TV igra
Po isti poti se ne vračaj (1965) celovečerni igrani film