Janez Vrhovec

Rojen v Beogradu (Srbija). Umrl v Beogradu (Srbija).

Filmografija

Asistent režije
X-25 javlja (1960) celovečerni igrani film
Nastopajoči
Dezerter (1992) celovečerni igrani film
Srčna dama (1991) celovečerni igrani film
Ječarji (1990) celovečerni igrani film
Heretik (1986) celovečerni igrani film
Zadah tela (1983) celovečerni igrani film
Piknik (1982) kratki igrani film
Deseti brat (1982) celovečerni igrani film
Neka druga žena (1981) celovečerni igrani film
Prestop (1980) celovečerni igrani film
Hajduk (1980) celovečerni igrani film
Poseban tretman (1980) celovečerni igrani film
Presuda (1977) celovečerni igrani film
Čuvar plaže u zimskom periodu (1976) celovečerni igrani film
Formula X (1976) kratki igrani film
Dečak i violina (1975) celovečerni igrani film
Legenda (1975) kratki igrani film
Partizani (1974) celovečerni igrani film
SB zatvara krug (1974) celovečerni igrani film
Sutjeska (1973) celovečerni igrani film
Breme (1972) celovečerni igrani film
Zvezde su oči ratnika (1972) celovečerni igrani film
Majstor i Margarita (1972) celovečerni igrani film
Pukovnikovica (1972) celovečerni igrani film
Poslednja postaja (1971) celovečerni igrani film
Prirodna granica (1970) celovečerni igrani film
Ubistvo na podmukao i svirep način i iz niskih pobuda (1969) celovečerni igrani film
Vreme bez vojna (1969) celovečerni igrani film
Oseka (1969) celovečerni igrani film
Pohod (1968) celovečerni igrani film
Opatica i komesar (1968) celovečerni igrani film
Nemirni (1967) celovečerni igrani film
Pošalji čoveka u pola dva (1967) celovečerni igrani film
Praznik (1967) celovečerni igrani film
Dim (1967) celovečerni igrani film
Nož (1967) celovečerni igrani film
Makedonska krvava svatba (1967) celovečerni igrani film
Amandus (1966) celovečerni igrani film
Vojnik (1966) celovečerni igrani film
Do pobedata in po nea (1966) celovečerni igrani film
Ko puca otvoriće mu se (1965) celovečerni igrani film
Denovi na iskušenje (1965) celovečerni igrani film
Lucija (1965) celovečerni igrani film
Čovjek nije tica (1965) celovečerni igrani film
Prometej s otoka Viševice (1964) celovečerni igrani film
Vrtlog (Otac - Močvara - Vrtlog) (1964) celovečerni igrani omnibus
Čovjek sa fotografije (1963) celovečerni igrani film
Dve noči u jednom danu (1963) celovečerni igrani film
Oklopni voz (1962) kratki igrani film
Kapi, vode, ratnici (Žive vode - Mali Skver - Kapi) (1962) celovečerni igrani omnibus
Legge di guerra (1961) celovečerni igrani film
Pustolov pred vratima (1961) celovečerni igrani film
Uzavreli grad (1961) celovečerni igrani film
L'Enclos / Ograda (1961) celovečerni igrani film
Rat (1960) celovečerni igrani film
Partizanske priče (Crveni šal, Povratak) (1960) celovečerni igrani omnibus
U našeg Marina (1958) kratki igrani film
Grande strada azzura, La (1958) celovečerni igrani film
Dobro morje (1958) celovečerni igrani film
Male stvari (1957) celovečerni igrani film
Milicija (1956) kratki igrani propagandni film
Šolaja (1955) celovečerni igrani film
Tri zgodbe (1955) celovečerni igrani film
Ešalon doktora M. (1955) celovečerni igrani film
Poslednji most (1954) celovečerni igrani film
Daleko je sunce (1953) celovečerni igrani film
Kao i obično (1952) kratki igrani film
Patrola (1952) kratki igrani propagandni film