Boštjan Vrhovec

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Asistent režije
Zelo preprosta zgodba (2008) kratki igrani film
Mentor
Neskončni vozel (2010) neznan
Nastopajoči
Odstiranje pogleda z Mirjano Borčić (2017) dokumentarni
Splav meduze (1980) celovečerni igrani film
Sreča na vrvici (1977) celovečerni igrani film
Režiser
Božična večerja (2011) igrani
Nekdo drug (1989) celovečerni igrani film
Delež LUZ-a v razvoju Ljubljane v zadnjih 25-ih letih (1985) kratki dokumentarni informativno-propagandni film
Leta odločitve (1984) celovečerni igrani film
Pogled v računalnik (1981) kratki dokumentarni učni film
Kako nastane avto (1980) kratki dokumentarni instruktivni film
Anarholiberalist (1979) dokumentarni
Kruh (1979) kratki dokumentarni učni film
Od setve do mlačve (1979) kratki dokumentarni učni film
Moderato cantabile (1974) študijski dokumentarni film
Exitus (1974) študijski igrani film
Scenarist
Pogled v računalnik (1981) kratki dokumentarni učni film
Anarholiberalist (1979) dokumentarni
Kruh (1979) kratki dokumentarni učni film
Od setve do mlačve (1979) kratki dokumentarni učni film
Exitus (1974) študijski igrani film
Moderato cantabile (1974) študijski dokumentarni film