Božo Vovk

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Good rockin' tonight (1992) študijski igrani film
Coprnica Zofka (1989) celovečerni igrani film
Kavarna Astoria (1989) celovečerni igrani film
Živela svoboda (1987) celovečerni igrani film
Ljubezen (1984) celovečerni igrani film
Trije prispevki k slovenski blaznosti (1983) celovečerni igrani film
Praznovanje pomladi (1978) celovečerni igrani film
Sončni krik (1968) celovečerni igrani film
Po isti poti se ne vračaj (1965) celovečerni igrani film