Frano Vodopivec

Filmografija

Direktor fotografije
Zagreb živi s Titom (1981) kratki dokumentarni film
Hua Kuo Feng u posjeti Rade Končaru (1979) kratki dokumentarni propagandni film
Idu dani (1970) celovečerni igrani film
Sarajevski atentat (1968) celovečerni igrani film
Susreti u Egiptu (S Titom u dolini Nila) (1956) kratki dokumentarni reportažni film
U mreži (1956) celovečerni igrani film
Prijatelju, prijatelju (S Titom u Etiopiji) (1956) kratki dokumentarni reportažni film
Devojka i hrast (1955) celovečerni igrani film
Toper (1954) kratki igrani reklamni film
Predizborni govor Maršala Tita u Zagreba (1946) kratki dokumentarni reportažni film