Polona Vetrih

Rojena v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Instalacija ljubezni (2007) celovečerni igrani film
Kosilnica (2006) srednjemetražni igrani film
Rojevanje Leara (1993) celovečerni dokumentarni film
Poletje v školjki (II) (1988) celovečerni igrani film
Bio jednom jedan Sneško (1987) celovečerni igrani film
Čisto pravi gusar (1987) celovečerni igrani film
Naš človek (1985) celovečerni igrani film
Trije prispevki k slovenski blaznosti (1983) celovečerni igrani film
Vsako jutro dobro jutro (1983) TV igra
Pustota (1982) celovečerni igrani film
Prestop (1980) celovečerni igrani film
Naša krajevna skupnost (1980) TV nadaljevanka
Temeljna organizacija združenega dela (1977) kratki igrani instruktivni film
Delegatski sistem (1977) kratki igrani instruktivni film
Samoupravna interesna skupnost (1977) kratki igrani instruktivni film
Revolucija (1975) kratki igrani film
Pomladni veter (1974) celovečerni igrani film