Gregor Vesel

Pred vpisom na AGRFT je študiral arhitekturo. Leta 1995 je poleg Lunarja posnel eksperimentalni film Zaupanje. Od leta 1997 se ukvarja s snemanjem reklam.

Filmografija

Asistent režije
Karol Grossman (1998) študijski dokumentarni film
Tik (1994) študijski igrani film
Izvršni producent
Srečen za umret (2012) neznan
Nastopajoči
Za eno noč (2011) dokumentarni
Režiser
Izgubljene besede (1996) študijski igrani film
Lunar (1995) študijski dokumentarni film
Scenarist
Izgubljene besede (1996) študijski igrani film
Lunar (1995) študijski dokumentarni film