Janez Verovšek

Filmografija

Direktor fotografije
Torzo Stanka Arnolda (1992) kratki dokumentarni film
Kaplja kot solza (1992) kratki dokumentarni film
Lojze Filipič - nedokončani portret (1992) kratki dokumentarni film
Učitelji gledališke umetnosti (1992) kratki dokumentarni film
Slovenija, ljubezen moja (1992) kratki dokumentarni film
France Kosmač - Podobe našega pohoda (1991) kratki dokumentarni film
Odtisi v Barju (1989) kratki igrani film
Kavarna Astoria (1989) celovečerni igrani film
P.S. (1988) celovečerni igrani omnibus
Naš človek (1985) celovečerni igrani film
Starati se nežno (1985) kratki igrani film
Portret Frana Zwittra (1985) kratki dokumentarni film
Naš praznik je delovni dan (1984) kratki dokumentarni informativni film
Tito v Sloveniji (1984) kratki dokumentarni film
Življenje v plamenih (1984) kratki dokumentarni film
Edvard Kocbek (Skica za portret) (1984) kratki dokumentarni film
Hov, hov (1983) kratki dokumentarni film
Josipdol (1983) kratki dokumentarni film
Turistične prireditve v Sloveniji (1983) kratki dokumentarni turistično-propagandni film
Akne (1983) kratki dokumentarni propagandni film
Besedni zaklad (1982) kratki igrani film
Portret Gabrijela Stupice (1982) kratki dokumentarni film o umetnosti
Avtomat (1982) kratki igrani film
Ženski akt (1982) kratki igrani film
Slovo (1981) kratki dokumentarni film
Ljudje iz gline (1981) kratki dokumentarni film
Luka Koper (1981) kratki dokumentarni propagandni film
Marija iz 6. razreda (1981) kratki dokumentarni film
Rondo (1981) kratki igrani film
Goram Ravne - Železarna Ravne (1980) kratki dokumentarni informativni film
Smer - revolucija (1980) kratki dokumentarni film
Osebno življenje skulpture (1980) dokumentarni
Burja (1979) kratki igrano-dokumentarni film
Lan (1979) kratki dokumentarni učni film
Če kruhek ti pade na tla (1978) kratki dokumentarni film
Razgledi po slovenskem gospodarstvu (1978) kratki dokumentarni informativni film
Žabe (1978) kratki igrani film
Srakanjani (1977) kratki dokumentarni film
Baza 20 (1977) kratki dokumentarni film
Nocturno (1976) kratki dokumentarni film
Etuda (1976) kratki dokumentarni film
Pesem (1976) kratki dokumentarni film
Energija reke Drave (1962) kratki dokumentarni film o naravi
Fotograf
Triangel (1991) celovečerni igrani film
Veter v mreži (1989) celovečerni igrani film
Vdovstvo Karoline Žašler (1976) celovečerni igrani film
Nastopajoči
Njiva (1969) kratki igrani film
Snemalec
Maja in vesoljček (1988) celovečerni igrani film
Pustota (1982) celovečerni igrani film
Deseti brat (1982) celovečerni igrani film
Praznovanje pomladi (1978) celovečerni igrani film
Počitnice v Lipici (1965) TV nadaljevanka