Aleksander Valič

Rojen v Gorizii/Gorici (Italija).

Filmografija

Nastopajoči
Decembrski dež (1990) celovečerni igrani film
Ljubezen na odoru (1973) celovečerni igrani film
Grajski biki (1967) celovečerni igrani film
Ne joči, Peter (1964) celovečerni igrani film
Samorastniki (1963) celovečerni igrani film
Naš avto (1962) celovečerni igrani film
Tistega lepega dne (1962) celovečerni igrani film
Družinski dnevnik (1961) celovečerni igrani film
Akcija (1960) celovečerni igrani film
Dobro morje (1958) celovečerni igrani film
Dolina miru (1956) celovečerni igrani film
Tri zgodbe (1955) celovečerni igrani film
Svet na Kajžarju (1952) celovečerni igrani film
Na svoji zemlji (1948) celovečerni igrani film