Dare Ulaga

Filmografija

Nastopajoči
Heretik (1986) celovečerni igrani film
Primož Trubar (1985) TV nadaljevanka
Pustota (1982) celovečerni igrani film
Razseljena oseba (1982) celovečerni igrani film
Naša krajevna skupnost (1980) TV nadaljevanka
Praznovanje pomladi (1978) celovečerni igrani film
To so gadi (1977) celovečerni igrani film
Idealist (1976) celovečerni igrani film
Vdovstvo Karoline Žašler (1976) celovečerni igrani film
Beli azil (1975) študijski igrani film
Obiski (1975) TV igra
Strah (1974) celovečerni igrani film
Cvetje v jeseni (1973) celovečerni igrani film
Oxygen (1970) celovečerni igrani film
Zgodba, ki je ni (1967) celovečerni igrani film
Na papirnatih avionih (1967) celovečerni igrani film
Amandus (1966) celovečerni igrani film
Kriza vesti (1966) študijski igrani film
Po isti poti se ne vračaj (1965) celovečerni igrani film
Zarota (1964) celovečerni igrani film
Ne joči, Peter (1964) celovečerni igrani film