Toni Tršar

Rojen v Kragujevcu (Srbija).

Filmografija

Dramaturg
Pod sinjim nebom (1988) celovečerni igrani TV film
Producent
Trdnjava Evropa (2001) celovečerni igrani film
Režiser
Matej Bor (1983) kratki dokumentarni film
Janez Menart (1982) kratki dokumentarni film
Scenarist
Trdnjava Evropa (2001) celovečerni igrani film
Matej Bor (1983) kratki dokumentarni film
Janez Menart (1982) kratki dokumentarni film
Pot k sosedu (1975) kratki dokumentarni film
Derby (1965) kratki dokumentarni film
Na stranskem tiru (1964) kratki dokumentarni film
Sodelavec scenarista
Decembrski dež (1990) celovečerni igrani film