Lado Troha

Filmografija

Režiser
Ilegalček (1985) TV igra
Na svidenje čez pet let (1982) TV igra
Poslednja luč (1979) TV igra
Utonilo je sonce (1975) otroška TV nadaljevanka
Pravljica o podstrešju (1967) TV igra
Kriza vesti (1966) študijski igrani film
On, ona in čas (1965) kratki igrani satirični film
Vrnitev v Kalifornijo (0) TV igra
Scenarist
Na svidenje čez pet let (1982) TV igra
Poslednja luč (1979) TV igra
Pravljica o podstrešju (1967) TV igra
Kriza vesti (1966) študijski igrani film
On, ona in čas (1965) kratki igrani satirični film