Matjaž Tribušon

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Ivan (2017) igrani
Tujca (2014) igrani
Avtošola (2014) celovečerni igrani film
Dvojina (2013) igrani
Prepisani (2011) igrani
Igra s pari (2009) celovečerni igrani TV film
Prehod (2008) celovečerni igrani film
Blisk (2005) TV nanizanka
Ruševine (2004) celovečerni igrani film
C'est la vie (2004) študijski igrani film
Pesnikov portret z dvojnikom (2003) celovečerni igrani film
Vrtičkarji (2000) TV nadaljevanka
Naj ostane med nami (2000) TV igra
Herzog (1995) celovečerni igrani film
Oko za oko (1993) celovečerni igrani film
Silicijev horizont (1990) diplomski igrani film
Do konca in naprej (1990) celovečerni igrani film
Črna orhideja (1989) celovečerni igrani TV film
Odpadnik (1988) celovečerni igrani film